Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.gungnir.cz
Novinky
21.11.2021
Základ je Surovina
Naše výživové doplňky jsou vyrobeny výhradně z kvalitních surovin jako je například syrovátkový protein, který ve finálním produktu oceníte, ať už jeh... číst celé
20.11.2021
Vaše tělo
Tělo potřebuje několik prvků k udržení své přirozené a složité rovnováhy, k udržení stavu, který se nazývá homeostáza. Většinu těcht... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.11.2021 Produkty
Chybí vám síla a energie? Nakopněte svůj metabolismus.
Chodíte do fitka? Vyrážíte na hory? Jezdíte na kole? Potřebujete pracovat a soustředit se, ale chybí vám síla a energie? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Ochrana osobních údajů e-shopu www.gungnir.cz

I. Základní ustanovení

 

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je

obchodní společnosti P&A Thrax, s.r.o.

se sídlem Holubova 1204/27 70300 Ostrava-Vítkovice

identifikační číslo: 28657985

spisová značka 37423 C, Krajský soud v Ostravě

(dále jen: „správce“).

 

Kontaktní údaje správce jsou

 

Jednatel: Jakub Adamík

Sídlo: Holubova 1204/27 70300 Ostrava-Vítkovice

Email: eshop@gungnir.cz

Telefon: 603 899 559

 

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. 

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/anebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je 
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu). 
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby 
  • podílející se na dodání zboží na základě smlouvy (zejména dopravci)
  • podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy (GOPAY)
  • zajišťující služby provozování e-shopu (eshoprychle.cz) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby(externí spolupracovníci eshopu - Facebook, Instagram, AdWords, Sklik)
  • zajišťující zpracování účetnictví
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích, jsou poskytovatelé cloudových služeb (Google, iCloud)

 

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte 
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR, 
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR. 
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR. 
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a 
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR. 
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení poskytnutých osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména:

  - použití protokolu SSL, antivirového programu

  - použití silných hesel a použití uzamykatelných skříní

  1. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.Reklama

  1. Správce zjišťuje spokojenost s nákupem prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je e-shop zapojen. Ty správce zasílá pokaždé, když uskutečníte objednávku. Pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. 
  2. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádí správce na základě oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování spokojenosti s nákupem. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování zpětné vazby a analýz tržního postavení využívá správce zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely může správce předávat informace o zakoupeném zboží a e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně. 
  3. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě námitky nebude správce dotazník dále zasílat.
  4. Od správce můžete odebírat obchodní sdělení "Newsleterry" ohledně obdobných produktů, jaké jste na eshopu zakoupil/a. Odběr těchto sdělení můžete vždy odmítnout prostřednictvím odkazu pro odhlášení, který naleznete v patičce každého emailu obsahující tato sdělení. Máte-li zákaznické konto, je odhlášení z odběru možné taktéž prostřednictvím registrovaného účtu. Odhlášení z odběru obchodních sdělení je zdarma.

 

IX. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře před odesláním objednávky.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

  1. V Ostravě 1. 11. 2021

Novinky z našeho blogu

Chybí vám síla a energie? Nakopněte svůj metabolismus.
01.11.2021 Produkty
Chybí vám síla a energie? Nakopněte svůj metabolismus.
Chodíte do fitka? Vyrážíte na hory? Jezdíte na kole? Potřebujete pracovat a soustředit se, ale chybí vám síla a energie? číst celé
Kde nás najdete

P&A THRAX
Nerudova 8
Ostrava - Vítkovice

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz